Dilovası İYİ Parti Anneler Günü Etkinliğine Hazırlanıyor

Dilovası İYİ parti anneler günü etkinliği ile Dilovası’ndaki yüzlerce bayana ev sahipliği yapacak.

DilovasıİYİ parti kadın kolları anneler günü için bugün saat 19.00 da Dilovası Yıldırım Düğün Salonu'nda yapacağı etkinliğe tüm bayanları davet ediyor. Konu İle ilgili açıklamalarda bulunan Dilovası İYİ Parti Kadınlardan Sorumlu başkan Yardımcısı Makbule Dalgalı Bildir “ Bizler için yeri doldurulamaz Annelerin bu özel gününü parti olarak güzel bir etkinlikle hep beraber paylaşmak istiyoruz. Çeşitli hediyelerimiz ve ikramlarımızın olacağı bu güne bütün bayanlarımızı çocukları İle birlikte bu güzel günümüze bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Yıldırım düğün salonunda ki programa çocukları İle gelecek bayanlarda düşünülerek oyun parkları ve palyaçolar İle çocuklarda eğlenceli vakit geçirecek.

10 May 2018 - 11:08 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.