Derince’ye bağımsız aday… “Bir umumi WC bile yapamadınız!”

Cenk Günaydın adlı vatandaş, bugüne kadar Derince’yi yönetenlere rest çekti ve bağımsız belediye başkan adayı oldu

Derince’de bugüne kadar yapılan hizmetleri yetersiz bulduğunu söyleyen Cenk Günaydın adlı vatandaş, bağımsız belediye başkan adayı oldu.

Günaydın neden aday olduğunu şu ifadelerle anlattı: "Neden aday oldum? Kimine göre param çoktu kimine göre aklım yoktu.. Kimisi kızdı kimisi güldü şaka yaptığımı zannedenler oldu. E ne de olsa ben namı değer Berber Turhan’ın oğluydum. Her şey olabilirdi… 21yıllık işçilik hayatımda hiç yılmadım şimdi de yılacak değilim. Gelelim asıl konuya çocukluk gençlik ve orta yaş hepsi Derince’mde geçti. 1994 yılında belediye oldu Derince’m o zaman da buradaydım. 25 yıldır belediye neredeyse tüm partiler ve onların başındaki büyüklerimiz tabiri caizse Derince’yi uçurdular bir gecede Paris yaptılar her seçimde. Ama artık yalan söylemeyin. Siz tüm siyasi partiler artık bize yalan söylemekten vazgeçin.. 25 senede topunuz bir araya gelip Derince’me bir umumi wc bile yapamadınız. İşte ben vatandaşa yalan söylememek için adayım tüm içten duygu ve saygılarımla”

27 Oca 2019 - 11:39 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.