"Davamız değişti" .... Balaban, başkan yardımcılığı beklemiş

AK Parti'den Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı olan Sevim Balaban, ses getirecek şeyler söyledi

Uzun zamandır AK Parti'de siyaset yapan Sevim Balaban, son olarak Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. Aday yapılmayan Balaban, suskunluğunu bozdu ve çok tartışılacak şeyler paylaştı. Bu süreçte belediye başkan yardımcılığı beklediğini itiraf eden Balaban, hayalkırıklığı yaşadığını ima etti.

Balaban, şunları söyledi:

"Bir kadın erkeklerden farklı düşünür. Her işine duygusallık katar. Annedir çünkü bir yanı. Ak Partide benim için öyle oldu. 18 yıl hep hizmet noktasındaydım. Tek derdimiz ülkemizin kazanması oldu. Kendi imkanlarımızla gönül esaslı gece gündüz çalıştık. Gönül verdik diyorum. Ve bugün Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınlarımız aday olsun çağrısına uyarak aday adayı oldum. Kartepe’deki seçmenin tamamına yakınını hatta şu an aday olan kimseleri dahi o dönem çalıştığımarkadaşlarımla birlikte üye yapmış, Kartepe’de Kurucu Kadın Kolları Başkanlığı yapmış, 18 yıl bu partiye gönül vermiş hizmet etmiş birisi olarak Kartepe Belediyesinde başkan yardımcılığı ya da Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği gibi hem daha zorlu hem daha önemli görevler üstlenmek konusunda bir beklentim oluşmuştu evet. Ancak inandığımız yoluna baş koyduğumuz davamızın değiştiğini de bu süreçte görmüş öğrenmiş oldum. Yazacak söyleyecek çok şey var şimdilik susuyorum."

15 Şub 2019 - 18:22 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.