Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP İstanbul il teşkilatına seslenerek, Yarından tez yok yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek milletimize gideceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP İstanbul İl Teşkilatı ile video konferans yöntemiyle görüştü. Teşkilata seslenen Erdoğan, "Yarından tez yok yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek milletimize gideceğiz" şeklinde konuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"SUÇU MİLLETE YIKMAYACAĞIZ"

AK Parti'nin asıl gücü yılın 365 günü günün 24 saati hakkın rızasını kazanmak ve halka hizmet etmek için çalışan bir yapıya sahip olmasıdır. Kazançlarımızın da kayıplarımızın da sebebini arayacağımız yer işte burasıdır. Beklediğimiz bulamadığımız durumlarda suçu millete yıkmayacak, faturayı başkalarına kesmeyecek dönüp kendimize bakacağız, kendimizi sorgulayacağız. Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin siyasetin özü, insan insana, yüz yüze, kalp kalbe iletişim olarak kalmayı sürdürecektir.

"TALİP OLDUĞUMUZ TEK ŞEY MİLLETE HİZMETKARLIĞIMIZDIR"

Elbette devrin tüm imkanlarını sonuna kadar ve en etkili şekilde kullanacağız ama bu asla siyaset yöntemimizin temel ilkesini oluşturan yüz yüze iletişimi koparma pahasına olmayacaktır. Unutmayınız, siyasete girmekle talip olduğumuz tek şey milletimizin hizmetkarlığıdır. Konumunu yanlış değerlendirip; millete hizmet etmek yerine tahakküme, tepeden bakmaya, kayıtsız davranmaya, azarlamaya çalışan hiç kimsenin bu çatının altında yeri yoktur.

"YARINDAN TEZ YOK YENİ BİR GÖNÜL SEFERBERLİĞİ BAŞLATIYORUZ"

Diğer partilerde bu tarz siyaset yapan ziyadesiyle kişi vardır ve milletimizin de onları nerede tuttuğu ortadadır. Bunun için hemen yarından tez yok yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek milletimize gidecek, kendimizi anlatacak onun da derdini dinleyeceğiz. 29 Mayıs İstanbul'un Fethi gibi önemli yıl dönümlerini bu çalışmaları daha üst seviyelere çıkarmanın vesilesi olarak görmeliyiz." 

Kaynak Yeniçağ: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan seçim iddialarını güçlendirecek açıklama: Teşkilatlara flaş talimat 

#

24 May 2020 - 10:52 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

02

4114 - Artık sahaya insede çıksada olucağı belli akepe gitti gider

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 10:52
01

ertan - meali; kırık bardağı yapıştırıp su içeceğiz!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 10:52