Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Oyumuz düştüyse...”

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Erdoğan “Oyumuz düştüyse bir yerde hiçbir şey yok gibi hareket edemeyiz” dedi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

“2018 ve 2019 seçimlerini sonuçları adeta sandık sandık mahalle mahalle bakarak gereken dersleri çıkarmak şarttır. Oyumuz düştüyse bir yerde hiçbir şey yok gibi hareket edemeyiz. Bu tür yerlerde önce teşhisi doğru koyacağız. Sonra da en ideal çözümü hayata geçireceğiz. Genel merkezimizdeki, tüm birimlerin bu konudaki çalışmalarını titizlikle yürüttüklerine inanıyorum. Yeni teşkilat yapımız 2023-2024 seçimlerinde hayati rol oynayacaktır. En küçük bir eksikliğe mahal vermeden süreci tamamlamalıyız."

"Türkiye pek çok cephede beka mücadelesi verdiği bir zamandan geçiyor. İster sahada ister masada olsun geleceğimiz için tehdit teşkil eden her türlü hamleyi bertaraf ediyoruz. Teröristleri öne sürüyorlar ezip geçiyoruz. Ekonomimize saldırıyorlar kısa sürede toparlanıp yolumuza devam ediyorlar. Dışarıdan bizi köşeye sıkıştırmaya çalışıyorlar dostluklarımızı tazeleyerek bunu da boşa çıkarıyoruz."

(Kılıçdaroğlu'na) "Ağzını her açtığında ecdadımıza hakaret etmeyi maharet sanıyor. Bu zatın kendi geçmişinden utanması bizi ilgilendirmez ama hiç kimsenin milletimizin tarihine haksızlık etmesine rıza gösteremeyiz. Bu kişinin sadece ecdadına değil bugün yaşayan çocuklarımızın geleceğine de saygısı yok.Neymiş efendim can ve mal güvenliği olmayan ülkeye yabancı sermaye gelmezmiş. Yani yabancılara Türkiye'ye yatırım yapma diyor. Kendi ülkesini kötülemesinin adı ihanetin dik alasıdır. Neyse ki bu zatı sadece biz değil küresel sermaye de ciddiye almıyor."

20 Kas 2019 - 11:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.