Cumhur İttifakı Kartepe’de: "Namus borcumuzdur"

Cumhur İttifakı AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender ve yönetimini ziyaret etti

Cumhur İttifakı AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Muharrem Top, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Özcan Aktoprak ile birlikte MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender’i ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Belediye Başkan adayı Kocaman, “Kartepe genelinde çalışmalarımız devam etmektedir. Hep birlikte gayret gösteriyoruz. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara dur demek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

NAMUS BORCUMUZDUR

“31 Mart seçimlerine kısa bir süre kaldı” diyen Kocaman, “Bu seçimlerde hainlere bir tokat daha vuracağız. Biz bu ülkenin her rengine, her zenginliğine saygılıyız, ama bazı değerler var ki bunlara saldıranlara saygı duymamız mümkün değil. Bu ülkede millet düşmanı, bayrak düşmanı, ezan düşmanı, vatan düşmanı, devlet düşmanı kim varsa hepsinin de karşısında olmak bizim namus borcumuzdur” açıklamasında bulundu.   

İTTİFAK MEYDANLARDA KURULDU

“Cumhur İttifakı, günü birlik çıkar ittifakı değildir. Cumhur İttifakı 3-5 belediye daha fazla kazanmak için kurulmuş değildir” diyen Kocaman, bu ittifakın 15 Temmuz darbe teşebbüsüne karşı verilen mücadele sırasında sokaklarda, meydanlarda kuruldu. Biz bu ittifakı sınırlarımıza dayanan terör örgütlerinin saldırıları karşısında saflarımızı sıklaştırırken kurduk. Bu ittifakı milletimizi can evinden vurmaya çalışanlara karşı yürüttüğümüz o mücadeleyi daha sıkı bir şekilde sürdürmek için kurduk” dedi.

14 Mar 2019 - 11:16 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.