CHP’liler her gelen HDP’liye koşacaksa işi çok zor!

24 Haziran’da alınan erken seçim karar sonrası en çok merak edilen konuların başında ise muhalefetin, özellikle CHP’nin yapacağı ittifaklar konusu. Bu...

CHP’liler her gelen HDP’liye koşacaksa işi çok zor!
CHP’liler her gelen HDP’liye koşacaksa işi çok zor!
Haber albümü için resme tıklayın

24 Haziran’da alınan erken seçim karar sonrası en çok merak edilen konuların başında ise muhalefetin, özellikle CHP’nin yapacağı ittifaklar konusu.

Bu konuda henüz bir gelişme yokken CHP’nin HDP ile yakınlaşması, HDP’ye hep açık kapı bırakması çok ciddi tepkilere sebep oluyor. Hal böyleyken HDP’nin her etkinliğine CHP’lilerin koşa koşa gitmesi gelen tepkilere tuz biber oluyor. Bugünde aynen böyle oldu.

HDP Eş Başkanı Pervin Buldan bugün bir etkinlik için ilimize geldi. Buldan, MYK üyeleriyle birlikte KYÖD Tesislerinde partililerle bir araya geldi. Bu etkinliğe bazı CHP’lilerin de katılması dikkat çekti.

Kendini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu danışmanı diye lanse eden Cuma Karavar da etkinliğe katılanlar arasında başköşedeydi.

Yaşanan büyük tartışmalara rağmen CHP’nin hala böyle bir tutum içinde olmasına anlam verilemiyor.

#

20 Nis 2018 - 15:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.