CHP’li kadınlar eğitimde

CHP Kadın Kolları İl Örgütü organize edilen program çerçevesinde Kadın Kolları İl Yöneticileri, Kadın Kolları İlçe Başkanları ve İlçe Yöneticileri parti eğitmenleri tarafından eğitime alındı.

İl binasında gerçekleşen eğitimin ardından kısa bir konuşma yapan Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya, bu tür eğitimlerin daha kapsamlı olarak devam edeceğini belirtti.

CHP Parti Eğitmenleri Av. Aysun Kılınç ve Dr. Öğretim Üyesi Ehlinaz Torun tarafından CHP’li kadınlara eğitim verildi. İletişim, sandık örgütlenmesi ve aile sigortası hakkında üç farklı konuda verilen eğitime CHP’li kadınlar büyük ilgi gösterdi. Konular eğitimciler tarafından uygulamalı olarak aktarıldı. İlkinin ana kademelere verildiği eğitimler daha kapsamlı olarak tüm üyelere de bölüm bölüm verilecek.

Eğitim sonunda kısa bir konuşma yapan CHP Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya, “Bu tür eğitimler eylem ve söylemlerin birliktelik oluşturması açısından ve tekrarın gücü için önem arz etmektedir. Daha sık eğitimlerin verilmesi taraftarıyım. Katılım gösteren tüm ilçe başkanlarımıza, il ve ilçe yöneticilerimize ve tabi ki eğitimi veren sevgili parti eğitmenlerimize teşekkür ediyorum “ ifadelerini kullandı.

#

03 Nis 2018 - 09:06 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.