CHP’de herkes Hürriyet’ten şikâyetçi!

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in tavrı, örgüt içinde büyük sıkıntıya sebep oluyor.

Fatma Kaplan Hürriyet, adaylığı açıklandıktan sonra İzmit’e ilk gelişi sırasında büyük bir coşkuyla karşılanmıştı. Hem il örgütü hem de İzmit İlçe Örgütü, Hürriyet için adeta seferber olmuştu. Büyük bir gaz ile çalışmalar başlayan Hürriyet’in havası kısa sürede söndü.

Daha önceden örgütlerle arasının pek iyi olmadığı bilinen Hürriyet’in son günlerde bu ara çok daha fazla açılmaya başladı. CHP İl ve İzmit İlçe örgütünün hiçbir programına uymayan Hürriyet, bunun yanında SKM’yi bile takmamaya başladı.

Çevresinde bulunan bir kaç kişi dışında hiç kimse ile görüşmeyen Hürriyet, sadece bir iki ziyaretle seçim çalışması yürütmeye çalışıyor.

Daha önce yanında olan ve CHP’nin İzmit’te önemli isimleri de yavaş yavaş Hürriyet’in yanından ayrılmaya başladı. Fatma Kaplan Hürriyet’in “dediğim dedik” tavrı ile bu ismeler üzerinde baskı kurmaya çalışması daha da yalnızlaşmasına sebep oluyor.

Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit’te basın içinde akıl aldığı bir isimin dışında çevresindeki herkesi uzaklaştırması ise örgüt içinde büyük tepki çekiyor.

CHP’nin önde gelen isimleri, bu çalışma tarzı ile Hürriyet’in İzmit’te seçimi kazanmasına imkansız gözü ile bakıyor.

19 Oca 2019 - 14:07 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.