CHP’de bir garip olay… Meğer 15 gün boyunca ilçe başkanı değilmiş!

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ile ilgili çok ilginç bir olay ortaya çıktı. İlçe başkanı olduğu açıklanan Çakar’ın 15 gün boyunca aslında ilçe başkanı değilmiş..

CHP İzmit İlçe Başkanlığı’nda çok ilginç bir olay yaşandı. Mehmet Ümit Küçükkaya’nın milletvekili adaylığı için istifa etmesinin ardından, ilçe başkanlığına Hakan Çakar getirilmişti. 27 Nisan tarihinde göreve getirilen Çakar’ın prosedür gereği ilçe başkanlığı yazısının CHP Genel Merkezi’nde gönderilmesi gerekiyordu. Ancak bir türlü bu yazının gönderilmediği ortaya çıktı.

CHP’deki işleyişe göre Çakar’ın ilçe başkanı olduğu ile ilgili yazıyı İzmit İlçe Sekreteri İl Örgütüne, il Örgütünün ise genel merkeze göndermesi gerekiyordu. 15 gün boyunca bu yazının gönderilmediği öğrenildi. Bunun üzerine Çakar 2 gün önce genel merkeze giderek belgesini kendi teslim etti.

Yaşanan olayı doğrulayan CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan akar yaptığı açıklamada, “İmzalı belge geç geldi. Görevime de bu yüzden geç başladım” dedi

16 May 2018 - 15:06 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.