CHP Kartepe’de iki adaylı kongre!

CHP Kartepe İlçe Örgütü, yarın olağanüstü kongreye gidiyor. Kongrede Tevfik Mayda ve Namık Alkan yarışacak

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından istediği performansı yakalayamayan ve sonrasında da olumsuz olaylarla gündeme gelen CHP Kartepe İlçe örgütünde, İlçe Başkanı Şerafettin Kırmızı ve yönetim kurulundan 11 kişi istifa etmiş, CHP İl örgütü, Kartepe İlçe örgütüne  kayyum atamıştı. Kayyum, olağanüstü kongre hazırlıklarını tamamladı. yarın Uzunçiftlik Ataevler Kültür Merkezi’nde saat 12.00'de gerçekleşecek olan olağanüstü kongrede, son dakika sürpriz bir aday çıkmazsa Tevfik Mayda ve Namık Alkan yarışacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Kartepe İlçe Örgütü yarın gerçekleşecek olağanüstü kongreye giderken son dakika sürpriz bir aday çıkmazda iki aday ilçe başkanlığı için yarışacak. Adaylığını geçtiğimiz hafta açıklayan Tevfik Mayda'nın arından,  CHP Kartepe İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan ikinci isim de emekli öğretmen Namık Alkan olmuştu.

06 Eyl 2019 - 14:33 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.