CHP bin adet aşure dağıttı

CHP Kocaeli il Örgütü, muharrem ayı nedeniyle il binası önünde aşure dağıttı.

Yaklaşık bin kişilik aşure dağıtımının gerçekleştiği etkinliğe İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il yöneticileri,kadın ve gençlik kollarının yanı sıra partililer de katılım gösterdi.

PARTİLİLER YOĞUN KATILIM SAĞLADI Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleşen aşure dağıtım etkinliğine İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay,il yöneticileri Harun Yıldızlı, Adnan Tok, Selim Bilgin, Naim Keskin, Hakkı Koçak, Hasan Akar,Gökhan Ercan, Bilgi Dehmen, Hikmet Koçoğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Pekyörür veyönetimi, Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç ve yönetimi, İzmit İlçe Başkanı Mehmet ÜmitKüçükkaya, İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, Meclis üyeleri Ercan Umutlu ve Aliye HaleMeriç ve partililer katıldı. Yaklaşık bin aşure Fethiye Caddesindeki esnafa ve vatandaşadağıtıldı.

BİRLİK BERABERLİK TEMENNİSİNDE BULUNDU Aşure dağıtım etkinliğinde kısa bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay,“Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıtımı yapıyoruz. Muharrem Ayı'nın ülkemize birlikberaberlik, huzur, kardeşlik getirmesini temenni ediyoruz. Bir arada yaşayabileceğimizdemokratik ve özgür bir Türkiye hayal ediyoruz. Sorunları çözülmüş, problemleri olmayan, birarada durabilen bir Türkiye'ye ihtiyacımız var. Muharrem Ayı'nın da inşallah bütün bunlaravesile olmasını temenni ediyoruz. Etkinliğimize katılım gösteren ve emeği geçen herkeseteşekkür ediyoruz “ ifadelerini kullandı.

#

07 Eki 2017 - 15:10 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.