CEYHAN AKAR'A YÜKLENDİ, HAYDAR BEY KİFAYETSİZ SÖZLERLE ANILACAK

Perşembe günü tramvaya binerek şehri dolaşan ve ardından basın açıklaması yapan CHP Milletvekili Haydar Akar, “Tramvay ne Ceyhan’ın babasının parasıyla ne de eşinin bilezikleriyle yapıldı” açıklamasında bulunmuştu. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Akar'ın sözlerine sert çıktı.

HERKES KENDİ SOKAĞINA BAKACAK

Ceyhan şunları söyledi: “Haydar Bey'i iyi tanırız. Biz isteriz ki konuşmalarında seviyeli olsun. Haydar bey dönem dönem kendi şovunu yapmak adına kifayetsiz kelimeler kullanabiliyor. Konuşmalarında bir miktar saçmalamaya gidiyor. 2 yıl önce ‘tramvay değil, oyuncak yapılıyor’ demişti. Orada ifade ettiği babasının parası kısmı genel bir söylem ama bu tramvayın eşinin bilezikleriyle yapılamadı sözlerine, hak ettiği şekilde cevap veririz. Haydar beyin ifadeleri mevcut duruma yakışmadığını ifade etmek istiyorum. Diğer konularda cevap vermeye dahi gerek duymuyorum. Bir daha böyle don kişot gibi ortada gezmeyi bırakır. Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Haydar bey kifayetsiz sözleriyle anılacak. Haydar bey FETÖ’cünün babasını arıyorsa aynaya baksın, kendi genel başkanına baksın. Kontrollü kaçış yapanları bu millet görüyor. Millet bunun hesabını 2019’da bunların her birine çıkaracak. Herkes kendi sokağına bakacak.”

#

07 Ağu 2017 - 14:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.