Cemil Özbey MHP'den istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi eski İlçe sekreteri Cemil Özbey partisinden istifa etti.

Kendisine ait sosyal medya adresinden istifa ettiğini duyuran Özbey, ‘’Ülkücülük fikrine her zaman inanacağım ve hizmet edeceğimin bilinmesini isterim, ortak paydamız vatan ve millettir. Doğru veya yanlış kendi fikirlerimiz doğrultusunda hak vermenizi istediğim belki siyaset yapma isteği de ağır basmış olabilir ve bir karar vermek zorunda kaldım.  İyi olacağına inandığımız bir yol çizmeye karar verdim ve bu bağlamda partimden istifa ettim. Hakkınızı helal edin’’ dedi.  Kaan Dilmen’in ilçe başkanlığı yaptığı dönem ilçe sekreteri olan Özbey geçtiğimiz hafta istifa dilekçesini MHP Genel Merkezine bildirmiş ve istifası bugün itibariyle kabul edilerek onaylandı.

#

10 Kas 2017 - 18:58 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.