Çakır ' Gençlere tahammülü olmayanlar kaybedecektir'

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır Referandum Çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kartepe ilçesi Avluburun mahallesinde gençlerle bir araya gelen Kocaeli Milletvekili Çakır; Cumhurbaşkanlığı sistemi ve gençlere verilen önem üzerine açıklamalarda bulundu.  Toplantıda Gençlere seçilme hakkı verilmesine dahi tahammüllerinin olmadığını belirten Çakır, “Gençlerden çekinen bir anlayışla Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak yeni neferlerin yönetimde yer almaması nasıl bir anlayıştır. Seçtirdiğimiz gençlerimizin seçilmeleri problem olarak nitelendirilmekte. Milletimiz bu zihniyeti görüyor. Bundan sonra söz milletimizde 16 Nisan'da sandığa gidip kararını verecektir ve biliyoruz ki istikrarlı ve müreffeh Türkiye için ‘EVET’ denilecektir" dedi.

YENİDEN DİRİLİŞ İÇİN EVET

Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet’ parolasıyla çıktığımız bu yolda hızlı ve istikrarlı büyüme için yediden yetmişe bütün vatandaşlarımızın 16 Nisan’da” EVET” diyeceğini  ifade eden Çakır; "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle hem kazanımların kalıcı hale getirileceğini hem de daha hızlı büyümenin ve daha fazla kalkınmanın önünün açılacağı değerlendirmesinde bulundu. Anayasa değişikliği ile ülkemiz ve milletimizin desteği ile her anlamda yeniden dirilişin önü açılacak ve büyük Türkiye yolunda kalıcı adımlar atılmış olacaktır.

#

21 Mar 2017 - 11:09 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.