Büyükşehir’i istemişti ama… Zeki Aygün’ün geri dönüşü

AK Parti’nin 12 ilçe belediye başkan adaylarından en dikkat çeken isimlerden biri AK Parti Kocaeli eski milletvekili Zeki Aygün oldu

AK Parti’de il başkanlığından milletvekilliğine, MYK üyeliğine kadar birçok üst görevde bulunan Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan aday adayı olmuştu. Aygün Büyükşehir’e aday yapılmadı ancak genel merkez vefasını gösterdi ve Aygün’ü Derince Belediye Başkan adayı yaptı.

İlerleyen yaşına rağmen enerjisini kaybetmediğini sık sık dile getiren Zeki Aygün, son olarak 24 Haziran seçimlerinde milletvekili listesine de girememişti.

Aygün’ün bugüne kadar partisine yaptığı hizmetler referansı oldu ve AK Parti Genel Merkezi, Büyükşehir’e aday olan Aygün’ü boş çevirmemiş oldu.

12 Oca 2019 - 10:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.