Bu kez Aydın Ünlü bombaladı…  “Pensilvanya çukurunda kurulmuş parti”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, kendisini ağır bir dille eleştiren İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’a cevap verdi. Ünlü, “Pensilvanya çukurunda kurulmuş bir partinin çukur siyasetçisi” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yemeğine katılanlar için yaptığı eleştirilere ağır bir dille yanıt veren İYİ Parti Şanbaz Yıldız’a MHP kanadından cevap gecikmedi. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Şanbaz Yıldız’a ağır ithamlarda bulundular.

Aydın Ünlü konuya ilişkin yaptığı açıklamada: “Milliyetçi Ülkücü Harekete ihanet ettikten sonra halen daha Eski MHP‘li olmanın siyasi rantını yiyen zevatı ciddiye bile almamak lazım. Geçmişte Mahalle Başkanı Bile Yapmadığım cümlesi mahalle Başkanlarına hakaret içeren bir cümledir. Pensilvanya Çukurunda Kurulmuş Bir Partinin Çukur Siyasetçisi yedi yıldır İl Başkanıyım ve ben sana görev vermedim. Zira ihanet ile anılacağın çok açıktı İyi ki de sana geçmişte görev vermemişim, isabet olmuş.

Başbuğun Partisine ihanet etmiş birinin geçmişteki sıfatı da kendisi ile birlikte yok hükmündedir.  Sen önce şu kılığına bak ? Yağmurlu Havalar geliyor dikkat et, İki üç günde saç mı boyanır? Andını unutmuş saçı boyalı. Bu zahmete insan nasıl dayanır? Bendini böldürmüş saçı boyalı “ dedi.

Ülkü Ocakları il başkanı ise: “Ülkücüye had bildirmek ipsizlerin haddi değildir.Defolup giden gittiği yerin yenisi olanlara Ülkücü hareketten uzak durmalarını tavsiye ediyorum. Başbuğumuzu kirli ağzına alanlar, Başbuğumuzun Ülkücülüğün yeri ve Partisi MHP'dir sözünü unutmuş gözükmektedirler. Ülkücülük, Şeref ve haysiyet mücadelesidir. Ülkücü, haysiyet mücadelesini MHP'de sürdürür.Ülkücü olmayanın Ülkücü harekete dair söyleyecekleri sözler hükümsüzdür. Tüm Kocaeli kamuoyu bilsin ki Davamıza ve Liderimize sadakati olan hiçbir Ülküdaşımıza laf ettirmeyiz” ifadelerini kullandı.

20 Tem 2019 - 21:59 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.