Başkan Karaosmanoğlu, Bozdağ ve Karaloğlu ile hasbihal etti

Başkan Karaosmanoğlu, Antalya’da gerçekleştirilen “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesi Bakan Bozdağ ve Vali Münir Karaloğlu ile hasbihal etti.

Başkan Karaosmanoğlu, Antalya’da gerçekleştirilen “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesi Bakan Bozdağ ve Vali Münir Karaloğlu ile hasbihal etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Antalya’da gerçekleştirilen “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesi Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Antalya Valisi Vali Münir Karaloğlu ile bir araya gelerek hasbihal etti. Antalya merkezde kılınan Cuma namazı sonrası Kocaeli heyetinin onuruna yemek veren Vali Karaloğlu, belediye başkanlarıyla yakından ilgilendi.

SAMİMİ VE SICAK BİR ŞEKİLDE HASBİHAL ETTİLER

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye’de ki AK Parti’li Belediye Başkanlarına “Gençlik” çalışmalarının önemi konusunda sunumundan önce Antalya merkezde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’la buluştu. Samimi bir şekilde karşılaşan Bozdağ ve Karaosmanoğlu, bir süre ayakta sohbet ettiler. Bakan Bozdağ, bu buluşmadan duyduğu memnuniyeti Başkan Karaosmanoğlu’na ifade de etti. Vali Münir Karaloğlu ile de hasbihal eden Başkan Karaosmanoğlu, Antalya’nın merkez caddeleri gezerek vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmediler.

KARALOĞLU, KOCAELİ HEYETİ ONURUNA YEMEK VERDi

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kocaeli heyetinin onuruna verdiği yemek sonrası Belediye Başkanları ile tek tek sohbet etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile de özlem gideren Karaloğlu, ilçe belediye başkanlarından bölgelerinde ki gelişmeler hakkında bilgi aldı. Görüşme sonrası ilçe belediye başkanları Ali Haydar Bulut, İsmail Yıldırım, Hüseyin Ayaz, Ünal Köken, Mehmet Ellibeş, Şevki Demirci, İsmail Baran, Adnan Köşker, Şükrü Karabacak, Hüseyin Üzülmez ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Başkan Danışmanı Ömer Polat’la birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kocaeli’de ki hemşehrilerine selam göndermeyi de ihmal etmedi.

#

11 Şub 2017 - 11:41 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.