Bakanlarla buluşan Başkan Şayir: "Dilovası hizmete doyacak"

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile gerçekleşen Kızılcahamam 28. İstişare ve Değerlendirme toplantısına katıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ankara Kızılcahamam'da süren AK Parti kampında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Önceki dönem Ulaşım, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile bir görüşme gerçekleştirdi.

KÖMÜRCÜLER OSB’NİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

AK Parti'nin Kızılcahamam 28. İstişare ve Değerlendirme kampında, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önce ki gün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Kömürcüler Organize Sanayi Bölgesinin Dilovası’ndan kaldırılması için yapılan çalışmalar hakkında bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede Başkan Şayir; “Sayın Bakanımız Murat Kurum ile Kömürcüler Organize Sanayi Bölgesinin Dilovası’ndan kaldırılması için yapılan çalışmalar ile alakalı bakanlığın ilgili birimlerine gerekli talimatlarını iletti. Bakanımıza hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyor, halkımız adına sürecin yakından takipçisi olacağımızı belirtiyorum.” dedi.

DİLOVASI HİZMETE DOYACAK

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile de görüşme yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “İlçemize kazandıracağımız projelerin takibini yapmaya başladık. Gerek Hükümet Gerekse Büyükşehir olmak üzere ilçemize kazandıracağımız projeler hakkında gerekli görüşmeleri yaparak gerçekleştirme noktasında taleplerimizi iletiyoruz, iletmeye de devam edeceğiz. Kızılcahamam İstişare ve Değerlendirme toplantımızda Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu’na ilçemize kazandırılmak üzere Gençlik Merkezi, Çok Amaçlı Spor Kompleksi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Birçok Spor Ve Sosyal Tesis Alanları talebimizi ilettik. Sayın Bakanımız taleplerimizi olumlu karşıladı. Kendisine Dilovası halkı adına teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

YÜKSEK GERİLİM HATLARININ KONUMU İÇİN TALEPTE BULUNDUK

28. İstişare ve Değerlendirme kampında Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile bir görüşme gerçekleştirdi. İlçede bulunan yüksek gerilim hatları için yer değiştirme talebinde bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “ Dilovalı hemşerilerimizin seçim boyunca sürekli muzdarip oldukları yüksek gerilim hatları ile alakalı Sayın Bakanımız Fatih Dönmez ile bir görüşme sağlayarak yüksek gerilim hatlarının yerlerinin değiştirilmesi için talepte bulunduk. Talebimizi değerlendirmeye alan Sayın Bakanımıza Dilovası halkı adına teşekkür ediyorum.” dedi.

30 Nis 2019 - 15:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.