“Alikahya’ya hizmet değil  çöp kokusu verdiler!”

Uzun süre İZAYDAŞ’tan şikayetleriyle gündeme gelen Alikahya sakinlerini ziyaret eden Saadet’in İzmit Adayı Ahmet Özen, AK Partili belediyeleri eleştirdi

Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Ahmet Özen, Alikahya'da vatandaşlarla buluştu.

Alikahya'nın birçok problem ve sıkıntıyla karşı karşıya olduğunu söyleyen Özen, "Öğretmenlik hayatımda Alikahya'ya birkaç kez veli ziyaretlerinde bulunmuştum. Ne yazık ki öğretmen olarak geldiğim Alikahya ile bugün belediye başkan adayı olarak geldiğim Alikahya arasında pek bir fark göremedim. Burası İzmit'imizin unutulan, yıllardır hizmet almayan yerlerinden birisi oldu, malesef. Bırakın Alikahya'ya hizmet vermeyi, buranın insanına çöp kokularını musallat ettiler. Alikahya'ya hizmet değil, çöp verdiler. Ama inşallah biz geldiğimizde Alikahya da çok değişecek" dedi.

10 Şub 2019 - 14:10 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.