Akşener memleketinden mutlu ayrıldı… Gökhan Karabulut izlenimler

-Saat 17:00’de miting alanında halka seslenecek olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener alana 45 dakika gecikmeli katıldı. -Kocaeli Polisi mitingde...

-Saat 17:00’de miting alanında halka seslenecek olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener alana 45 dakika gecikmeli katıldı.

-Kocaeli Polisi mitingde olağanüstü güvenlik önlemi aldı, alana girmek isteyenler üç ayrı arama noktasından geçerek miting alanına girdi

-SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayan Perşembe Pazarı oldukça sade süslenmişti. İyi Partili gençler bu sefer alanı gelin gibi süslemiş özellikle de miting alanının bulunduğu alanın üzeri İyi Parti bayraklarıyla örtülmüştü.

-Miting alanına girerken seçmenlere İyi Parti bayrağı ve şapkaları dağıtıldı.

-İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i izlemeye tahminen 15 bine yakın seçmenin katıldığı düşünülüyor.

-Meral Akşener kürsüde yılların siyasetçisi Doğru Yol Partisi eski milletvekili İbrahim Artvinli’ye takıldı, ‘İbrahim abi’ diye seslendi.

-Miting alanında kadınların oldukça fazla olması dikkatlerden kaçmadı.

-Akşener, Kocaeli’ne yatırım yapılmadığını, Sanayi kenti Kocaeli’nde işsizlik sorunu olduğuna vurgu yaptı.

-Akşener’in konuşmasının sonuna doğru yağmur başladı, Akşener konuşmasını yağmur nedeniyle kısa kesti.

-Mitinge CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay CHP milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Saadet Partililer de hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinginde Kocaelispor formasını veremeyen Hodri Meydan Tribün lideri Enver Güler, Akşener’e forma verdi. Akşener’in formayı alırken söylediği,”Bu şerefli forma için kriminal incelemeye gerek yok” sözü büyük alkış aldı.

#

19 Haz 2018 - 18:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir İZMİT Çocukları - İzmit çocuğu tabirini başta vali ve herkese öğreteceğimi,tam anlamını anlayamadıklarını hep vurguluyorum,belki haberdeki resim biraz daha anlamalarına yardımcı olur,CNN sözümü de unutmadım!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 18:44