Akşener Başkan yardımcılarını açıkladı!

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağını ve Muharrem İnce ile Temel Karamollaoğlu’na başkan yardımcılığı görevi önereceğini açıkladı. Akşener, ‘’Kabul ettikleri takdirde başkan yardımcılığında arkadaşlarımla beraber çalışacağım” dedi.

Akşener, Ekşi Sözlük yazarlarının sorularını yanıtladı. Yazarlar, Akşener'e ‘Anne' diye hitap etti. Akşener en sevdiği lakabın ‘anne' olduğunu söyleyerek sözlük kullanıcılarına “Oğlum da müsaade ediyor. Anne diyebilirsiniz” dedi.

Akşener, havuz medyasından kendisine program teklifi gelmediğini belirterek, “Gelseydi de çıkmazdım. Saray’ın ekranlarına çıkmak yerine milletin kalbinde olmayı tercih ederim” dedi. ‘'Bir grup gazeteci, yazar, siyasi vs, AKP ve Erdoğan kaybederse iç savaş çıkar algısı yaratmaya çalışıyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz?” sorusuna ise “Bu yaratılmaya çalışılan algının sebebi tarzan zorda, Abbas yolcu” yanıtını verdi.

“İkinci tura sizin kalmanız durumunda Sayın İnce ve Sayın Karamollaoğlu’nun başkan yardımcılığı veya Sayın İnce kalırsa sizin ve Sayın Karamollaoğlu’nun başkan yardımcılığı konusuna bakışınız nedir?” sorusuna Akşener ‘'2. tura ben kalacağım ve elbette kabul ettikleri takdirde başkan yardımcılığında arkadaşlarımla beraber çalışacağım” dedi. Akşener ‘'2. tura  İnce'nin kalması halinde destek verir misiniz?” sorusuna da “Ben bu soruya ‘evet' cevabını vermekten yoruldum. Ama ben kalacağım” diye yanıt verdi.

Akşener ‘'Tayyip Erdoğan'a rakip olmak nasıl bir duygu?'' sorusuna ‘'Harika bir duygu. Hele yenmek daha da harika bir duygu'' derken, ‘'Kaç adet evcil hayvanınız var, isimleri ne? Onlara karşı olan hislerinizi öğrenmek de güzel olurdu'' diyen bir yazara da ‘'Epeyce çok. Badem, Duman, Şirin, Paşa, Şeker adlı kedilerimiz var. Koska vardı maalesef öldü. Ayrıca sokakta baktığımız Şanslı, Gece, bir de Pırtık adında köpeklerimiz var'' cevabını verdi.

#

19 Haz 2018 - 13:46 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.