AK Parti’nin Gölcük adayı Ali Yıldırım Sezer kimdir?

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Gölcük Belediyesi’ne Ali Yıldırım Sezer aday gösterildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda 12 ilçe belediyesi için adaylarını açıkladı. Gölcük Belediyesi’ne Ali Yıldırım Sezer aday gösterildi. Gölcük’te Mehmet Ellibeş dönemi sona erdi.

ALİ YILDIRIM SEZER KİMDİR? 

1970 tarihinde Gölcük Saraylı’da doğan, ilk ve orta öğrenimini Gölcük’de 1987 yılında Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’ni bitirerek tamamlayan Av.Ali Yıldırım Sezer, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1992 yılında mezun oldu. Halen; İstanbul Üniversitesi’nde tez aşamasında yüksek lisans yapmaktadır. 1994 yılında Kocaeli Barosu’na kaydolan ve Kocaeli Barosu’sunda 5 dönem Yönetim Kurulu üyeliği yapan Av.Ali Yıldırım Sezer iki dönem Genel Sekreterlik, bir dönem de Başkan Vekilliği görevi yaptı. Kocaeli Barosu’nun geçen ay yapılan Genel Kurulu’nda Türkiye Barolar Birliği delegesi seçilmiştir. GÖLASDER Gölcük Emniyet Teşkilatını Güçlendirme Derneği, Gölcük Yelken Kulübü, GFSD Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin kurucularından ve yönetim kurulu, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesidir. Evli ve iki çocuk babası olan Av.Ali Yıldırım Sezer halen Gölcük İlçesi’nde serbest avukat olarak çalışmaktadır

12 Oca 2019 - 09:32 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.