AK Partili Güney’den Hürriyet’e tepki; “İzmit’e çam ağacı, milletimizin ocağına incir ağacı dikti”

İzmit Belediyesi’nde işten çıkartılan işçilere bir tepkide AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’den geldi.

İzmit Belediyesi’nde çalışan çok sayıda işçinin yeni yılda işten çıkartılmasına tepkisel sürüyor. Bir tepki de AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’den geldi.  Güney yaptığı açıklamada, “Seçim döneminde ‘çalışanlara dokunmayacağım, alın teri nedir bilirim diyenler’ bugün gözünü kırpmadan kıdemine, yaptığı hizmete bakmadan bir kalemde üzerlerini çizmektedir” dedi.

Güney’in açıklaması şöyle;

“İzmit Belediyesi’nde göreve geldiği günden bu yana mobing ve tehditlerle çalışanların sendikalarını değiştiren, kafasına koyduğunu iftira ve karalamalarla basın ve kamuoyu önünde onurlarıyla oynayarak işten çıkaran Başkan Kaplan, yeni yıla girmemize saatler kala aralarında 13-14 yıllık çalışanların da bulunduğu onlarca kişiyi aynı anda kapının önüne koymuştur.

Artık çok iyi biliyoruz ki, kuzuyu yemeyi kafasına koyan bir kurt gibi, işten atacağı veya yapmayacağı her işe önce bir kılıf uyduranların, bugün bu işten çıkarılanlar hakkında ortaya attığı iddia ve gerekçeler bizce yok hükmündedir.

Seçim döneminde ‘çalışanlara dokunmayacağım, alın teri nedir bilirim diyenler’ bugün gözünü kırpmadan kıdemine, yaptığı hizmete bakmadan bir kalemde üzerlerini çizmektedir.

Her yere “Gülümse” pankartı asanlar İzmit’e sadece gözyaşı ve acı getirmiştir.

Garibana gelince para bulup yardım yapamayanlar, yılbaşı kutlamaları için kesenin ağzını açmaktan geri kalmamıştır.

İzmit’e çam ağacı, milletimizin ocağına incir ağacı dikmiştir.

Anlaşılan İzmit, hiçbir dönem görmediği acılara gebedir. 

Buradan belirtmek isterim ki, işten çıkarılan çalışanların hak arama mücadelesinde sonuna kadar yanlarında olacağımızı saygılarımızla kamuoyunun bilgilerine sunarız”

31 Ara 2019 - 14:31 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.