AK Parti’de şok gelişme… Tüm görevlerinden istifa etti!

AK Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, tüm görevlerinden istifa etti.

AK Parti’de şok gelişme… Tüm görevlerinden istifa etti!
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti’de beklenemeyen bir istifa yaşandı. AK Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan görevinden istifa etti. Çağlayan aynı zamanda İzmit Belediye Meclisi ve parti üyeliğinden de istifa etti.

“MİLLETİMİZİN RIZASINI KAZANMAYA ÇALIŞTIM”

İstifası ile açıklama yapan Çağlayan şunları söyledi; “AK Partide ilk görev aldığım günden bugüne kadar olan süre içerisinde, milletime ve ait olduğum partimin ilkelerine bağlı siyaset yapmaya gayret ettim. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde Tüm genç kardeşlerimize ulaşabilmek ve partimizin bayrağını daha da yukarıda dalgalandırabilmek için gayretle çalışmaya özen gösterdim. Bulunduğum tüm görevlerde önce Allah rızasını sonra da milletimizin rızasını kazanmaya çalıştım. Umarım bu çalışmalarımız milletimizin gönlünde karşılık bulmuştur. İnanıyorum ki vicdan sahibi gönüllerde hak teslim edilecektir.

İSTİFA ETTİ

Bugün itibari ile işlerimle daha çok ilgilenebilmek adına, Gençlik Kolları Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği görevlerimden istifa ediyorum. Geride bıraktığımız süre içerisinde birlikte çalıştığımız tüm başkanlarıma ve yöneticilerine, değerli Milletvekillerimize, kıymetli istişare kurulu üyelerimize, mahallelerimizde uç beyimiz değerli mahalle başkanlarımıza, şehrimizin geleceği için mesai yaptığımız değerli meclis üyelerimize ve gece gündüz tüm gençliğini bu teşkilata harcayan kıymetli genç kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

#

10 Tem 2020 - 15:29 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Kendisini tebrik ediyorum,doğru bir karar,Kocaeli’de hiçbir siyasi partiye güvenmiyorum!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Temmuz 15:29