İl Başkanı adayları Erdoğan’ı bekliyor

AK Parti'de il başkanı olması muhtemel 4 isim bugün İl Başkanvekili Miktad Aydın ile birlikte İstanbul'a gitti

AK Parti'de il başkanının bugün belirlenmesi bekleniyor. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Mahmut Civelek, Mehmet Ellibeş, Zihni Yılmaz ve Abdullah Köktürk ile İstanbul'da bir araya gelecek. Adaylar bugün İstanbul'a gitti. Adaylara İl Başkanvekili Miktad Aydın da eşlik etti. Adaylar Cuma namazını Çamlıca Camii'nde kıldı. Adaylar namazın ardından AK Parti İstanbul İl Teşkilatına geçti.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul İl Kadın Kolları toplantısının ardından İstanbul’a davet ettiği bugün Mahmut Civelek, Mehmet Ellibeş, Zihni Yılmaz ve Abdullah Köktürk ile görüşeceği öğrenildi.

Erdoğan’ın adaylarla görüşmesinin ardından Kocaeli’ye il başkanını atayıp atamayacağı merak ediliyor.

AK Parti kulislerinden elde edilen son dakika bilgilerine göre, Erdoğan’ın Civelek, Ellibeş, Yılmaz ve Köktürk ile yapacağı görüşmenin ardından nihai kararını Ankara’da vereceği gelen bilgiler arasında.

24 May 2019 - 17:10 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.