AK Parti Gölcük'te Başkan değişmedi

Gölcük İlçe Kadın Kolları başkanlık görevine atanarak gelen Sayime Yelken, yeniden başkan seçildi vekendisine duyulan güveni tekrar gösterdi.

AK Parti Gölcük İlçe 5. Olağan Kadın Kolları Kongresi bugün Gölcük Kongre Merkezi’nde yapıldı. Tek listeli kongrede, 15Temmuz süreci sonrasında başkanlık görevine atanarak gelen Sayime Yelken rakipsiz olarak yarıştı. 430 kişinin oy kullanma hakkınınbulunduğu kongrede sandık seçimi yapılmadı. Sayime Yelken delegeler tarafından oy birliğiyle seçilmiş bir başkan oldu. Öteyandan 25 ilçe yöneticisi ve 50 il delegesi seçildi.

BAŞKANLAR KATILIM SAĞLADI Kongreye; Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İlçeBaşkanı İdris Alp, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve parti teşkilatı katılım yaptı. Kongrenin Divan BaşkanlığınıNurşen Almemiş üstlendi. Saygı ve duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep TayyipErdoğan’ın mesajı katılımcılar tarafından izlendi. Erdoğan, ülke ve şehir için hizmet veren tüm kadınlara şükran duyduğunu belirtti.

KADIN SİYASETİN ÖZNESİDİR İl Kadın Kolları Mevcut Başkanı ve Başkan Adayı Sayime Yelken yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Kahraman kadınlarımızın15 Temmuz darbe gecesi gösterdiği gayret Nene Hatun’u aratmadı. Ülkemizin kalkınması ve ilerlemesinde anne ve ninelerimizinemeği büyüktür. Bizde geleceğe hizmet veren kadınlarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman bize yakışmayanayrışmaya neden olan fitnelere bulaşmadık. Kadının siyasete girmesi AK Parti döneminde zirve yaptı. TBMM’de yer alan kadınlarhakları ve bilekleriyle bakanlıklara kadar yükseldiler. Kadınlar, siyasetin nesnesi değil öznesidir”.

#

07 Eki 2017 - 14:56 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.