AK gençlere önemli tavsiye ve uyarılar

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın gerçekleştirdiği ziyarette gençlere hitap ederek önemli tavsiye ve uyarılarda bulundu.

Başkan Özlü, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve yönetimini Başiskele Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırladı. Dava arkadaşlarının tebriklerini ve hayırlı olsun temennilerini tek tek kabul eden Başkan Yasin Özlü, burada yaptığı konuşmada gençlere hitap etti.

Başkan Yasin Özlü, belediye başkanlığı adaylık sürecini ve seçim sürecini de değerlendirdiği konuşmada gençlere deneyimlerini aktararak bazı tavsiyelerde ve uyarılarda bulundu.

Yasin Özlü, “Ben sizlere belediye başkanının adamı olmanızı istemiyorum. Benim böyle bir beklentim olmayacak. Teşkilatın adamı olalım. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın adamı olalım. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinden itibaren AK Parti’nin karşısında bir blok vardı. Bu bloğa karşı Kocaeli’de en güçlü olduğumuz Başiskele’de dahi çok çalışmamız gerekiyordu. Biz asla kesin kazanırız diye beklemedik, çok çalıştık ve ilçemizin gelişen nüfusuyla beraber değişen demografik yapısına rağmen AK Partimizin zafer sancağını ilçemizde hep birlikte dalgalandırdık.” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZIN GÖNÜLLERİNE GİRECEĞİZ”

“Bu zamana kadar il gençlik kolları başkanı iken de dava arkadaşlarımla iyi işler çıkardık. Bundan sonra da daha iyi, daha kaliteli işler çıkarmaya devam edeceğiz.” diyen Başkan Özlü, “Belediye başkanlığı çok zor, çok çileli, çok fedakârlık isteyen bir görev. Ama gerçekten belediye, işi gönül işi diye boşu boşuna demiyoruz. Bir davan varsa, bir inancın varsa, vatan millet sevdan varsa bu işe talip olabiliyorsun ve kendini bu yönde motive edebiliyorsun. Bu yeni dönemde tevazu, samimiyet ve gayret ile vatandaşlarımıza hizmet etmenin yanında onların gönüllerine gireceğiz. Vatandaşlarımızla daha çok hasbihal edeceğiz, daha çok bir araya gelerek dertleşeceğiz, onların gönüllerine dokunacağız” dedi.

25 Nis 2019 - 12:36 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.