Adı yeniden gündemde… Sibel Gönül'e il başkanlığı teklif edildi mi?

AK Parti Genel Merkezi, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy'un istifasını istedi. Eryarsoy, bir sürpriz yaşanmazsa bugün istifa edecek. Yerine gelmesi muhtemel isimler arasında İzmit Belediye Başkan Adayı olan Sibel Gönül de var...

31 Mart Yerel Seçimleri'nde İzmit Belediye Başkan adayı olan Sibel Gönül'ün adı şimdi de Abdullah Eryarsoy'dan boşalacak AK Parti İl Başkanlığı koltuğu için konuşuluyor. Herkesin merak ettiği konu, "Sibel Gönül'e il başkanlığının teklif edilip, edilmediği." Gönül, süreçle ilgili Kocaeli Koz'a önemli açıklamalarda bulundu.

“ADIMIN GEÇMESİ DOĞAL”

Sibel Gönül, şunları söyledi: "Önemli bir süreç geride kaldı. Bundan sonraki süreç genel merkezimizin takdiridir. Bu teşkilatlara yıllarca hizmet eden diğer arkadaşlarımız gibi benim adımın da geçmesi gayet doğaldır" dedi.

AKTİF SİYASETTE OLACAK

Gönül, bundan sonra aktif siyaset içerisinde olacağının mesajını vererek, "AK Parti Genel Merkezi, bu tür süreçlerde bir kişinin ya da bir grubun görüşleriyle değil, kapsamlı bir istişareyle hareket edecektir. Sürecin partimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

03 May 2019 - 13:42 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.