Aday adayından Sibel Gönül istifası!

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Güray Oruç, aday adaylığını geri çekti ve zehir zemberek bir açıklama yaptı…

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı olarak Sibel Gönül’ün açıklanmasının ardından, İzmit Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı, Kulmahmut Horozum Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Güray Oruç, aday adaylığını geri çektiğini duyurdu. Oruç, istifa nedenini şöyle anlattı:  Çok değerli büyüklerim, küçüklerim, dostlarım, bilindik üzere Ak Parti İzmit Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylığı başvurumuzu yapmıştık. Ne için köylerimizdeki hizmet, kalitesini, arttırmak, derneğimizde çalıştığımız projeleri faaliyete geçirmek, bölgemizden birilerini aktör yapabilmek kısacası hizmet için aday adayı olmuştum. Herkes hakkını helal etsin çekilme kararı aldım. Sizlerle yola çıktığım için bilgi vermek zorundayım. Ama çalışmalarımız ve projelerimiz devam edilecektir.

 

“ORTAK VE ALET OLMAM” Masada 9 tane aday adayı, artılarıyla veya eksileriyle arkadaşım ve abilerimiz varken aday adayı olmayan, 7 sene şehirde ve sokaklarda hiç gözükmemiş birini getirirsen bana göre haksızlık olduğunu düşündüğüm, hatta kul hakkı olduğunu düşündüğüm için bu konuya ortak ve alet olmam… Tahir Bey gibi atama yapılsa derdik ki tamam. Biz hep demiştik ki bölgemizden olsun, halkın içinden olsun, halkın sevdiği olsun maalesef milletvekili seçimlerinde bölgemizden bir tane olsun dedik koyduramadık. Yukarıdaki baronlarımız (REİS hariç) bu konuda Reisimizin yanlış yönlendirildiğini düşünüyorum. 

Dediğim gibi bu süre zarfı içinde desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen başta Tavşantepe, Bekirdere, 28 Haziran, Yenişehir, Yeşilova ve Köylerimizdeki bütün dostlarım hakkını helal etsin hepinizden Allah razı olsun. Sizleri seviyorum. Biz ne pahasına olursa olsun duruşumuzu bozmayız. Bütün belediye başkanı ve meclis üyesi aday ,adayı olan dostlarıma başarılar diliyorum. #Hiç kimse yanlış olanı yaparak ONURA VE GURURA ulaşamaz# Thomas Jefferson”

14 Oca 2019 - 10:38 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.