Yenilikçi hastane gelişmeye devam ediyor

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hasta ve hasta yakınlarına sunduğu hizmetleri her geçen gün geliştirmeye devam ediyor.

Hastanenin çocuk poliklinikleri bulunduğu yerden taşınarak daha rahat, daha uygun ve ulaşabirliği daha kolay bir bölgeye alındı. Daha önce erişkin poliklinikler ile aynı alanda hizmet verilen poliklinikler tamamen erişkin hastalardan izole edilerek yeni bölüm tamamen çocuk polikliniklerine tahsis edildi.

Yapılan değişiklik sayesinde muayene olmaya gelen çocuk hastalar daha rahat bir ortamda tedavi edilme şansı bulacaklar ve hasta yakınları da daha ferah bir bekleme alanına sahip olmuşlardır.  

23 Oca 2019 - 09:23 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.