Kocaeli’de bir ilk

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen tatbikatta bu kez çocuk kaçırıldı.

Acil Durum ve Afet Yönetim Birimi tarafından Çocuk Servisinde planlanan ve organize edilen “Pembe Kod(Çocuk-Bebek Kaçırma)” tatbikatı yapıldı.

Gerçeği aratmayacak kadar hassas davranılan “Pembe Kod Tatbikatı’na katılan hastane çalışanlarının ise aldıkları rolleri başarılı bir şekilde sergilemeleri olayın ciddiyetini gözler önüne serdi.  Acil Durum ve Afet Yönetimi tarafından belirlenen belli aralıklarla yapılan tatbikat ile hastane personellerinin acil durumlar karşısında hazır olması, hasta ve çalışan güvenliğinin sağlaması hedefleniyor.

30 Eyl 2018 - 16:16 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.