Kocaeli Devlet Hastanesi Organ Bağışına Önem Veriyor

Kocaeli Devlet Hastanesi, ilimizdeki organ bağış sayısını arttırmak ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacı ile poliklinikler girişinde stant açtı.

Kocaeli Devlet Hastanesi, her yıl Kasım ayında gerçekleşen organ bağışı haftası kapsamında organ bağışına karşı farkındalık yaratmak ve bağışçı sayısını artırmak amacıyla poliklinikler girişinde stant açtı. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülçin Tümeğ Karadeniz, Kalite Yönetim Direktörü Arzu Kahya, Organ Bağışı Birimi Sorumlu Hemşire Melek Çetinkaya ve Hemşire Ayşegül Çiftçi tarafından hastaneye gelen vatandaşlara organ bağışı ve organ nakli konularında bilgiler verilerek toplumu bilinçlendirmeye yönelik broşürler dağıtıldı. Bağış yapan ve başvuruları kabul edilen gönüllülere organ ve doku bağışı kartı verildi.

#

28 Kas 2016 - 12:58 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.