İpek'ten Aksoy'a ziyaret

Türk Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Dr. Cengiz İpek, İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Dr. Nazif Aksoy’u ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Yardımcısı İbrahim Pay ile birlikte ilçe Sağlık Müdürü Aksoy'a konuk olan Türk Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Cengiz İpek, Kızılay'ın ülke genelinde başlattığı Endenozya'ya yardım kampanyası ile ilgili Nazif Aksoy’dan destek istedi.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Cengiz İpek, ''Bu acıya merhem olmak için herkesi gücü nispetinde bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz.Tüm GSM operatörleri üzerinden 2868'e “ENDONEZYA” yazıp mesaj (SMS) yollayarak da 10 TL bağışta bulunabilirsiniz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ilçe Sağlık Müdürü Aksoy ise Türk Kızılayı’nın 150 yıllık geçmişi ile köklü bir kuruluş olduğunu ve Kızılay’ın toplumda çok büyük bir yerinin ve anlamının olduğunu ifade ederek, Türk Kızılayı’nın gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yaptığı çalışma ve faaliyetlerle büyük bir takdir topladığını belirtti.

Kızılay Şube Başkanı İpek ve beraberindekilere teşekkür eden Aksoy, Türk Kızılayı'na çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret daha sonra hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

22 Eki 2018 - 16:20 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.