Doktor Yüksel Pehlevan asaleten yönetici

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne geçtiğimiz aylarda vekaleten Yönetici/Başhekim olarak göreve başlayan Op. Dr. Yüksel Pehlevan, dün yaptığı basın açıklamasında görevine asaleten atandığını kamuoyu’na duyurdu.

Dün sabah Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen basın açıklamasına Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney de katıldı.

Ergüney, “Yeni Başhekimimize görevinde başarılar diliyoruz”

Ergüney, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Bugün inşallah Kocaeli Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanemizin Yeni Başhekimini kutlamak için bir arada bulunuyoruz. Birkaç aydır vekaleten bulunduğu görevini asaleten olarak iade etmiş bulunuyoruz. Hem Kocaeli halkına hem de Gölcük halkına hayırlı olmasını temenni ediyor, kendisine başarılar diliyorum. Gölcük  her alanda gelişiyor olması sebebiyle önemli bir ilçemiz. Özellikle Körfez Köprüsü’nün de yapılmasıyla önemi daha da artan bir ilçe oldu. Gölcük Devlet Hastanesi’nde yeni konseptle görevini gerçekleştirecek bir arkadaşımızın gelmesi önemli bir adım. Bildiğiniz gibi Gölcük Devlet Hastanesi’nin yenilenmesiyle alakalı olan projemizle ilgili halkımıza bilgi vermek istiyorum. Devlet hastanemizin inşaat ihalesi inşallah yakında gerçekleşecek. Yakında inşaat başlamış olacak. Gerek yoğun bakım üniteleri, yatak kapasitesi, gerekse ameliyathaneleri, diyaliz bölümüyle, bölgenin en modern hastanesi olacak. Hastanemiz bölgenin en büyük hastanelerinden birisi olarak 250-300 yataklı olacak. Gölcük bizim hakikaten önem verdiğimiz yer. Halıdere’de Fizik Tedavi Merkezi’mizin iç ve dış bölümü bitiriliyor. En geç Şubat ayı ortasına kadar Fizik Tedavi Merkezi’mizin tamamlanacak. Mart ayı’nda hizmete açılmasını istiyoruz. Bu Merkez tüm Türkiye’ye Gölcük’ü tanıtacak bir Merkez olacak. Bunun içinde mutluyuz” dedi.

Pehlevan, “Gölcük benim ilk göz ağrım”

Yeni Hastane Başhekimi Yüksel Pehlevan, “Bana bu görevi layık gördükleri için başta Genel Sekreterimize ve yetkililere teşekkür ediyorum. Gölcük benim ilk göz ağrım. Burada görev yapacağım için çok mutluyum. Biz Gölcük’te çalışmalarımızla burayı daha da güzel yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Gölcük’te görev yaptığımız süre içerisinde bir duygusal bağ bırakarak, Gölcüklülerle bağ kuracağımıza inanıyorum. Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, bütün çalışan ve yoğun emek veren Gazetecilerimizin bu güzel günlerini kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

YÜKSEL PEHLEVAN KİMDİR?

Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Arsin’in Şavşat ilçesinde doğdu. İlk ve Ortaokul Öğrenimini Artvin’de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Uzmanlığını SSK Bakırköy Doğum Evi, Kadın ve Çocuk Hastalıkları, Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadın Doğum Kliniğinde tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. 2000 yılında Kadın Doğum Uzmanı olarak SSK Gölcük 82. Yıl Hastanesi’ne atandı. 2003 yılına kadar bu görevde kaldı. Daha sonra SSK İzmit Bölge Hastanesi’nde göreve başladı. İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin 2007 yılında açılmasıyla, İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde Başhekim Yardımcısı ve Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yaptı. Kamu hastaneler Birliği’nin kurulmasıyla bu hastanede yönetici olarak görev aldı. İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin İzmit SEKA Devlet Hastanesi’ne bağlanıp bu hastanenin ek binası olmasından sonra Başhekim Yardımcısı olarak görevine devam etti. Son olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Başhekim Yardımcısı olarak göreve başladı. Şu an görevine Hastane Yöneticisi/Başhekim olarak devam etmektedir. Op. Dr. Yüksel Pehlevan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

#

10 Oca 2017 - 17:44 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.