Yolu kirleten firmaya 2 bin 500 TL ceza

İzmit Belediyesi Gültepe Sapağında yola boya döken bir inşaat firmasına 2 bin 500 TL para cezası kesti

Denetimlerle ilgili bilgiler veren yetkililer, ”Gerek rutin kontroller, gerekse vatandaşlardan gelen ihbarlar sonucunda çevreyi kirlettikleri belirlenen kişi ve kurumlar hakkında yasal işlem yapıyoruz. İstanbul Karayolu caddesi üzerinde bir inşaatın dış cephe boyası sırasında karayoluna boya akıttığı ihbarını alınca hemen bölgeye gittik. Yaptığımız incelemede çevre kirliliğine neden olan bir inşaat firmasına Kabahatler Kanununun 41. maddesine istinaden 2 bin 500 TL cezai işlem uyguladık. Şehrin dört bir yanındaki kontrollerimiz devam etmektedir” dediler.

#

15 Ara 2016 - 11:40 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.