Yazıcı’dan Basın Onur Günü mesajı

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajda “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhuriyetin kurulacağını açıkladığı ilk basın toplantısı İzmit’te gerçekleştirilmiştir. Atatürk, ilk basın toplantısını ilimizde gerçekleştirerek, demokrasinin temel taşlarından biri olan basının önemini kamuoyuna ilk kez İzmit’ten duyurması kentimiz için büyük önem arz etmektedir. 16 Ocak, Atatürk’ün basına verdiği önemi ifade etmektedir. 16 Ocak Basın Onur Günü olarak kutlanması da basın mensuplarının Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu ve inşasına sundukları katkıyı göstermektedir. Türk basın tarihinde ve kentimiz için büyük öneme sahip 16 Ocak Basın Onur Günü’nü kutluyor, halkımızla aramızda köprü vazifesi gören ve fedakarca görevini yerine getiren basın mensuplarımıza başarılar diliyorum.” İfadeleri yer aldı.

15 Oca 2018 - 10:58 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.