ÜZÜLMEZ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe’li muhtarlarla bir araya geldi. Vatandaşın duasını almak için yola çıktık diyen Başkan Üzülmez “15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılında Kartepe olarak alanlarda olacağız” dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, aylık istişare toplantısında Ekoköy’de sabah kahvaltısında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Üzülmez’e Muhtarlar Masası Koordinatörü Şemistan Subaşı ve Kartepe Mevcut Muhtarlar Derneği Başkanı Mete Karakuş’da eşlik etti. İstişare toplantısında konuşan Belediye Başkanı Üzülmez “Ramazan ayında bir araya gelmiştik. Anlık istişarelerle çalışmalar devam etmektedir. Zor günler paylaşarak azalır, güzel günler paylaşarak artar. Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Her yiğidin farklı tarzı olabilir” dedi.

DUA ALMAK İÇİN İmkanlarımız ve yeteneklerimiz ölçüsünde ilçemize en iyi hizmeti yapıyoruz diyen Üzülmez “Vatandaşımızın takdirini ve duasını alıyoruz. Başka bir düşüncede olunmayacağını düşünüyorum. Görev süremizde 3 yıl geride kalmıştır. Burada insanlarımızın duasını almak için geldik. Küçük sıkıntılar içerisinde boğulmamalıyız. Niyette sıkıntı olmasın. Hiçbir arkadaşıma farklı bakış açısı içerisinde olmadım. Bu görevler emanettir. Önemli olan gönül birliği olmasıdır” açıklamasında bulundu.

HAÇLI ZİHNİYETİ Mahallelerimizde yatırımlara devam ediyoruz diyen Başkan Üzülmez “Ülkemizi işgal etmek isteyen vatan hainlerinin, maşası oldukları haçlı zihniyeti, ülkemizde bir darbe adıyla işgale kalkışıldı. Darbeler, insanlarımıza zarar vermeden, yönetim şeklini değiştirmeye yöneliktir. Birkaç darbeyi gören kişi olarak bunu söylüyorum. Darbelerin tamamı bir insanlık ayıbıdır. 15 Temmuz darbe değildi işgal girişimidir. Darbe olsaydı meclis bombalanmazdı. Vatandaşlarımızı şehit ettiler. Yüzyıllardır ülkemizde gözü olan haçlı zihniyeti ve onun ülkemizde ki uşakları tarafından işgal girişimi oldu” şeklinde konuştu.  

KARTEPE MEYDANLARDA OLACAK 15 Temmuz işgal girişiminin birinci yılındayız diyen Üzülmez “11-15 Temmuz arasında demokrasi nöbetleri olacaktır. Bütün dünyaya mesaj verecek şekilde törenler yapılacaktır. Yeniden birlik ve beraberlik içerisinde Kartepe halkı meydanlarda kendisini hissettirecektir. Güçlü bir şekilde alanda olacağız. Sizleri de orada bekliyoruz. Gelecek neslimize kast etmek isteyenlere karşı cevap vereceğiz” dedi.

#

12 Tem 2017 - 10:09 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.