Üniversitede köpekler için beslenme yerleri kurdular

KOCAELİ Üniversitesi Umuttepe Kampüsü'nde köpeklerin beslenmesi ve sürü kavgalarını önlemek amacıyla 11 adet beslenme yeri kuruldu.

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü'nde bulunan köpeklerin düzenli beslenmesi ve köpekler arası sürü kavgalarını önlemek amacıyla Kocaeli Üniversitesi Doğa ve Hayvan Dostları Kulübü tarafından İzmit Belediyesi ve Posco Assan desteği ile 11 adet beslenme yeri kuruldu. Mama kapları ve su kapları şeklinde oluşturulan beslenme yerleri kampüsün çeşitli noktalarına ve kampüs içindeki köpek kulübelerinin çevrelerine konuldu. Kocaeli Üniversitesi Doğa ve Hayvan Dostları Kulübü üyeleri, Kocaeli Üniversitesi Ana Yemekhanesi'nden haftanın 5 günü yemek artıklarını topluyor. Kulüp üyeleri, topladıkları yemek artıklarını belirlenen noktalara ulaştırarak köpekleri besliyor. Yemek artıkları dışında kulübe bağışlanan köpek mamaları da köpeklere ulaştırılıyor.

#

22 Eki 2017 - 12:29 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.