TURİZMCİLER KARTEPE'DE TOPLANDI

İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, TÜRSAB Bölge Toplantısında, paket gezi programlarına Kocaeli’nin de dâhil edilmesine vurgu yaptı.

Kısa adı TÜRSAB olan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin düzenlemiş olduğu Bölgesel Yürütme Kurulları (BYK) Toplantısı Kartepe Green Park Otel’de gerçekleşti. Toplantıya; Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, BYK’lar Başkanı Davut Gündoğdu, TÜRSAB Yedigöller Başkanı Aytekin Şahinbaş ile Zonguldak, Bolu, Düzce, Sakarya ve ilimizde faaliyet gösteren yaklaşık 90’a yakın seyahat acente temsilcisi katıldı. Toplantıda ülke genelinde turizm seyahat acenteleri ile sektörün yaşadığı sorunlar masaya yatırıldı.

PAKET PROGRAMLAR

Oldukça faydalı geçen toplantıda, Kültür ve Turizm Müdürü Zamburkan yaptığı konuşmasında, Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce ve Zonguldak illerinin bir bütün olarak ela alınması ve pazarlanması gerektiğine dikkat çekerek, “Bu kapsamda diğer illerimize yapılan paket gezi programlarına Kocaeli’ni de dâhil ederek yerli ve yabacı turistleri ilimize çekebiliriz. Böylece kentimizin turistik ve kültürel değerlerinin tanıtımını yaparak ilimizde turizmin büyük ölçüde gelişmesine katkı sağlarız” dedi.

#

03 Ağu 2017 - 10:09 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.