Tramvay hattı beton, asfalt ve parke ile kaplanıyor

Büyükşehir tarafından Akçaray Tramvay hattı boyunca imalatlar devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Akçaray Tramvay hattı boyunca beton, baskı asfalt ve parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor. Hat üzerinde yapılan çalışmalarda tramvay hattının bulunduğu alanlar bölgenin yapısına göre inşa ediliyor.

3 KM ALANDA BASKI ASFALT Çalışmalar neticesinde Otogardan başlayarak devam eden çalışmada Sarı Mimoza Caddesinden Perşembe Pazarı alanına kadar olan tramvay hattı üzerine baskı asfalt çalışması yapılıyor. Tramvay hattına girebilen küçük bobcat asfalt makinesi ile yapılan çalışmada hat üzerine asfalt serildikten sonra dövülerek istenilen şekil veriliyor.

KALAN HAT ÜZERİNE BASKI BETON VE PARKE Hat üzerinde ayrıca parke taşı döşeme imalatı da devam ediyor. Adliye ile Merkez Bankası arasında bulunan alanda parke imalatı yapılıyor. Ayrıca Gar ile Seka Park arasında bulunan alana da parke imalatı gerçekleştirildi. Hattın geri kalanında ise beton çalışması yapıldı.

#

03 Haz 2017 - 10:32 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.