Soğukta kimse dışarıda kalmasın

Zabıta ekipleri ihtiyaç sahibi vatandaşların soğuk hava şartlarında mağdur olmaması için özverili bir şekilde çalışıyor. Yetkililer, sokakta gördükleri ihtiyaç sahibi insanların sıcak bir ortamda yaşayabilmelerini sağlamak için 153 Zabıta çağrı merkezini aramalarının yeterli olduğunu belirtiyor.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri bir şekilde sokakta yalamak zorunda kalan ihtiyaç sahibi vatandaşları belirlemek ve bulmak için her gün, Kocaeli’nin birçok noktasını belirli periyotlarla denetliyor. Ekipler özellikle otobüs terminallerini, cami avlularını, bankamatik önlerini ve köprü altlarını kontrol ediyor. Günlük yapılan denetlemelerde ihtiyaç sahibi ve dışarıda yaşan vatandaşlar Zabıta Ekipleri tarafından Büyükşehir Belediyesi Barınma Merkezine götürülüyor.   

 

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetlemelerde bulunan, vatandaşlar belirli şartlar çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi Barınma Merkezinde misafir ediliyor. Sokakta kalan vatandaşlar eğer hasta ise zabıta ekipleri, sağlık birimleriyle irtibata geçip, ambulans çağırarak hastane de tedavi edilmesini sağlanıyor.   

 

ALO 153 VE 444 11 41

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Kocaeli genelinde her gün, dışarıda yaşayan vatandaşların soğuk kış şartlarında yaşamaması için denetleme yapıyor. Zabıta ekiplerinin öz verili çalışmalarına vatandaşlarımız da katkıda bulunabiliyor. Vatandaşlarımızın sokakta yaşayan bir insan görmeleri durumunda Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi 444 11 41’i veya 153 Zabıta Çağrı Merkezi’ni arayabiliyor.

26 Oca 2018 - 10:36 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.