O ajansın sahibi İzmitlileri dolandırıcılara karşı uyardı.

BG Cast Ajans sahibi Bekir Gündoğdu son günlerde ilimizde yaşanmaya başlayan cast ajans adı altında yapılan dolandırıcılık konusunda İzmitlileri uyardı

Dizi ve film furyasının hızla sürdüğü günümüzde gençlerden çok anne babalar çocuklarının televizyonda boy göstermesi için can atıyor. Bunu fırsat bilen çok sayıda kişi de cast ajans ismiyle yarışma düzenleyip ailelere çocuklarını reklamlarda dizilerde oynatma vaadi veriyor. Bu olaylardan biri de son günlerde ilimizde yaşanmaya başladı. Bir haftadır aileleri İzmir’den arayan bir ajans “Çocuğunuz yüzlerce çocuk içinden seçildi. Sizi Pazar günü Pasha Palas otelde görüşmeye davet ediyoruz” diyerek umut veriyormuş. Aileler kendilerini arayan numarayı arayıp, “Çocuğum kaç kişi içinden seçildi? O gün kaç çocuk sizinle görüşmeye gelecek? Yoksa sizde diğer ajanslar gibi çocuğumuzun fotoğraflarını çekme karşılığında yüzlerce lira alıp gidecek misiniz?” diye sorduklarında cevap alamadıkları gibi telefonlar yüzlerine kapanıyormuş.

İL İL GEZİP PARA TOPLUYORLAR

İlimizde faaliyet gösteren ve dizilere oyuncu gönderen BG Cast Ajans sahibi Bekir Gündoğdu da konuyla ilgili açıklama yaparak aileleri tuzağa düşmemeleri konusunda uyardı. Gündoğdu, “Geçtiğimiz aylarda bir kişiye 600 TL senet imzalayıp zorda bırakmışlardı. Bu tür ajanslar genellikle il il gezerek insanları kandırıp ya senet imzalatır ya da para alır. Özellikle büyük otellerde görüşme yaparak insanların güvenini kazanırlar. Ama ortada ne proje vardır ne de bir çalışma. Fotoğraf çektikten sonra uçuk fiyatlar alarak şehirden ayrılırlar. İnsanlar da umut ettikleri için bu ajanslara kanar. Vatandaşlarımız lütfen uyanık olsun ve ciddi ajanslar dışında kimseye para kaptırmasın” dedi.

#

20 Eki 2016 - 15:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.