Mahalle Afet Gönüllüleri'nin binası yenilenecek

Körfez'de, Mahalle Afet Gönüllüleri'nin, Güney Mahallesi'nde yer alan ve 20 yıl sonra harabe haline gelen prefabrik binaları yenilenecek.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kullanım süreleri dolan prefabrik binalar ve malzemelerin yenilenmesi gerektiğini söyledi. Mahalle Afet Gönüllüleri Başkanı Bahri Soyyiğit, Eczacı Caner Göçmez ile birlikte Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ı ziyaret etti. Bahri Soyyiğit, Başkan İsmail Baran'a, Güney Mahallesi'nde yer alan binalarının ve malzemelerinin yenilenmesi gerektiğini belirtti. İsmail Baran, proje hazırlamalarını ve kendilerine getirmelerini istedi. Başkan Baran, kullanım süreleri dolan prefabrik binalar ve malzemelerin yenilenmesi gerektiğini, kadroların da gençlerle takviye edilmesi gerektiğini belirterek, belediyenin imkanlarıyla gereken onaylar alınarak 2 katlı bir bina yapılabileceğini, buranın da merkez haline gelebileceğini açıkladı.

Mahalle Afet Gönüllüleri için yapılması planlanan binada çeşitli birim odaları, eğitim salonu ve sahası olması planlanıyor.

#

10 Oca 2018 - 15:56 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.