KOTO Meclis Başkanı Doğan, YTSO'da ödül verdi

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan, YTSO'da ödül verdi

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği ‘İş Dünyasına Yön Veren Ödül Töreni’ne katıldı. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cemil Demiryürek, Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan tarafından karşılanan Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan Elegans Oteldeki törende En fazla İhracat yapan Firmalar kategorisinde Yözcan Mobilya Şirketi’nin yetkilisine plaketini takdim etti.

İHRACATTA İLK SIRALARI ALAN FİRMALAR ÖDÜLLENDİRİLDİ 

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım Özgür, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile kentin önde gelen işadamları ve sanayicilerinin katıldığı geleneksel törende gelir vergisi, kurumlar vergisi ile ihracatta ilk sıraları alan firmalar ödüllendirildi.

#

21 Ara 2016 - 09:26 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.