Körfez Devlet Hastanesi'nde Bayramlaşma

Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz Kurban bayramımızı birlikte kutladık.

Hastane yönetiminin de hazır bulunduğu kutlamada Başhekim Uz.Dr. Ahmet Sarıışık; “Bayramlar, herkesin beklediği,  kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, hoşgörünün egemen olduğu, güzel duyguların paylaşıldığı özel günlerdir. Sağlık çalışanlarımız bu bayramda da vatandaşlarımıza gerekli sağlık hizmetini yine en iyi şekilde sunacaktır. Bayram gibi herkesin sevdikleriyle birlikte olduğu bir günde bile mesai yaparak fedakârlık gösteren sağlık çalışanlarımızın bu özverilerinden dolayı hepsini canı gönülden kutluyorum.Sağlıklı yaşam bilincinin geliştiği,  sağlıklı nesillerin yetiştiği bir gelecek temennisiyle mesai arkadaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum.” dediği bayramlaşmamız tüm çalışanların bayramlaşması ile sona erdi.

#

26 Ağu 2017 - 09:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.