Kocaeli Sinoplular Federasyonundan CHP’ye ziyaret

Kocaeli Sinoplular Federasyon Başkanı Bahattin Demircan ve yönetimi, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’a nezaket ziyaretinde bulundu, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Kocaeli Sinoplular Federasyon Başkanı Bahattin Demircan, “Sizler burada ülkemiz için mücadele ediyorsunuz. Bizlerde aynı şekilde. Umuyorum yeni dönem de siz ve yönetiminiz başarılı işlere imza atarlar “ dedi. Federasyon ve yaptıkları çalışmalar hakkında Sarıbay’a bilgi veren Demircan, “Gebze, Çayırova, Darıca ve İstanbul’un kenar ilçesi Tuzla’da faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Her ilçede STK’larla bir araya geliyoruz. Şuana kadar birçok faaliyette bulunduk. Biz siyaset üstü bir kurumuz. Her partiye de aynı yakınlıktayız. Siyasal anlamda gençlerimiz hangi siyasi partide politika yapmak istiyorlarsa onlara destek veriyoruz” diye konuştu. 

HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMALI 

Nazik ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyduk. Yöre derneklerinin önemli olduğunu düşünüyorum. Gelenek göreneklerin yaşatılması gerekir. Yaşam şartları nedeniyle hepimiz memleketlerimizden koptuk” dedi. Ülkenin durumunun iyi olmadığını söyleyen Sarıbay, “Ülkemiz gerçekten her anlamda kötüye gidiyor. Ülkemizin geleceği için hepimizin çok çalışması gerekiyor. Ortak paydalarımız var ve bu konularda bir arada durmalı ortak hareket etmeliyiz. Mesele memleket meselesi ise gerisi teferruattır diyerek hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız” diye konuştu. Büyükşehir Belediye Meclisinde yaşanan olaylara da kısaca değinen Sarıbay, “Gebze’de Yavuz Selim ve Hürriyet Mahalleleri sakinlerinin tapu sorunu var. Yıllardır çözüme ulaşmadı. Aynı konu Kartal’da, Maltepe’de, Tuzla’da vardı. Ve orada çözüme ulaştı. Burada ise bir türlü çözüme ulaşmıyor. Vatandaş mağdur ediliyor. Bunlar vatandaşın sorununu çözmeye çalışmıyorlar “ ifadelerini kullandı.

16 Şub 2018 - 12:53 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.