KO-MEK'ten anlamlı destek

KO-MEK kursiyerlerinden 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla başlatılan “Senin Kanın Benim Canım” kök hücre ve kan bağışı kampanyasına anlamlı destek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası için Kızılay işbirliği ile başlattığı “Senin kanın benim Canım” adlı kök hücre ve kan bağışı kampanyasına destek verdi. Kursiyerleri ile birlikte meslek ve sanat eğitimlerinin yanı sıra birçok başarılı sosyal sorumluluk projesine katılarak destek veren KO-MEK, bu kez söz konusu lösemili çocuklar olunca kök hücre ve kan vermek için seferber oldu. Fuar içi Sivil Toplum Merkezi önünde kurulan Kızılay kan aracına giderek bağışta bulunan kursiyerler, böylesi anlamlı bir kampanyaya destek vermenin mutluluğunu yaşadı.

İYİ MESLEK İYİ İNSAN

İyi meslek iyi insan parolası ile yoluna devam eden KO-MEK bir yandan 326 farklı branşta eğitimlerine devam ederken bir yandan da sosyal sorumluluk projelerine kayıtsız kalmayarak kursiyerleri ile birlikte destek veriyor. Meslek ve sanat eğitimlerinin yanı sıra kursiyerlerin ruhsal gelişimini de destekleyen KO-MEK, birçok sosyal sorumluktuk projesinin yanı sıra; Seminerler, Aile Okulu, Değerler Eğitimi, Kültür Gezileri ve Hayatın İçinde KO-MEK gibi farklı projeler ile kursiyerlerinin her daim yanında olmaya devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR VE KIZLAY’A TEŞEKKÜR

Her fırsatta örnek projelere imza atan KO-MEK, farklı kurum ya da kuruluşların gerçekleştirdiği örnek projelere de destek vererek hayatın içinde ve her alanında olmayı sürdürüyor. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası için başlatılan “Senin kanın benim Canım” adlı kök hücre ve kan bağışı kampanyasına katılarak kan ve kök hücre bağışı yapan kursiyerler kampanyayı başlatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay’a teşekkür etti.

#

13 Kas 2017 - 12:42 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.