Kartepe Kadınlar Klübü Aşure Etkinliği yaptı

Muharrem Ayı münasebetiyle Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü tarafından Kartepe halkına ikram edildi.

Muharrem Ayı münasebetiyle Kartepe Belediyesi Ataşehir Kadın Spor Merkezi ve KAR-MEKüyelerinin bu ay ikincisini gerçekleştirdiği Aşure etkinliğine mahalle sakinleri de katıldı. Bollukve bereketin simgesi olan Muharrem ayında önem arz eden aşure dağıtımı yapıldıktan sonra,mevlüt okutularak dualar edildi.

GENİŞ KATILIM Yüzlerce vatandaşın katılım sağladığı etkinliğe, Başkanvekili olarak Kartepe Belediye BaşkanYardımcısı Murat Sabri Çakır katıldı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in selamlarınıileten Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır “Birlik ve beraberliğimizin daimolmasını diliyorum. Hanelerimizin, sofralarımızın şifası ve bereketli bol olsun” dedi. Etkinliğekatılan vatandaşlar “Aşure bahane, birlikteliğimiz şahane” diyerek, böylesi anlamlı, gelenekselkültürümüze ve manevi değerlerimize sahip çıkan organizasyonları destekleyen başkanımızateşekkürlerimizi sunuyorum. Allah kabul etsin” dedi.

#

18 Eki 2017 - 09:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.