İzmit’teki fırınlar denetlendi

İzmit’teki fırınlar denetlendi.

İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ortaklığında başta şehir merkezi olmak üzere Kuruçeşme ve Bekirpaşa bölgesindeki 35 fırında denetim yapıldı. Denetimlerde ruhsat, temizlik, fiyat tarifesi, hijyen ve gramaj konularının kontrol edildiği kaydedil. Yetkililer, yapılan denetimlerde  fırınların genellikle kurallara uyduğunu, eksiği bulunan fırınlar hakkında yasal işlemin yapıldığını söylediler

26 Oca 2018 - 17:46 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Aslan Devletçi - Bu çalışan ekmekleri yaparken bir taraftan da yiyiyor galiba böyle olmaz valla Hüsmen dayı gibi olur,sağlığına dikkat edecek biz de ekmek yiyeceğiz.

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Ocak 17:46